ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

-Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής ζώνης.


-Σε περίπτωση που ο τόπος προορισμού της παραγγελίας βρίσκεται εντός Ελλάδας ή Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μικρότερη των 100,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών η οποία ανέρχεται στα 8,00€ συν ΦΠΑ (εντός Ελλάδας) και επιβαρύνει τον ΠΕΛΑΤΗ, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει σχετική γνώση, ανεξάρτητα αν μεσολαβεί ή όχι μεταφορική εταιρεία.


-Σε περίπτωση που ο τόπος προορισμού της παραγγελίας βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μικρότερη των 2000,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών η οποία ανέρχεται στα 75,00€ και επιβαρύνει τον ΠΕΛΑΤΗ, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει σχετική γνώση.


-Οι παραδόσεις σε κάθε περίπτωση γίνονται σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση παράδοσης ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας.


-Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνεργάζεται με την εταιρεία logistics Logika για τις παραδόσεις των παραγγελιών εντός Νομού Αττικής. Οι περιοχές που παραδίδονται οι παραγγελίες εντός Νομού Αττικής χωρίς την μεσολάβηση μεταφορικής εταιρείας παρουσιάζονται στον πίνακα παρακάτω. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι παραγγελίες παραδίδονται στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που υποδεικνύει ο ΠΕΛΑΤΗΣ.


-Οι παραγγελίες, από την πλευρά της εταιρείας logistics που συνεργαζόμαστε, αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση παράδοσης που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ αν δεν μεσολαβεί μεταφορική εταιρεία, ειδάλλως στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ.


-Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ και η μεταφορική εταιρεία παραδίδει κατόπιν στη διεύθυνση παράδοσης που έχει υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ.


-Σε περίπτωση αποστολής των παραγγελιών μέσω μεταφορικής εταιρείας ο  εντολέας αυτών  είναι ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ο οποίος και επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με το κόστος των μεταφορικών.


-Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας επιλογής του ΠΕΛΑΤΗ και εφόσον το προϊόν θα έχει «παραληφθεί καλώς» από την μεταφορική εταιρεία, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος.


-Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του ΠΕΛΑΤΗ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγγυάται τη σωστή συσκευασία και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρεία η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.


-Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.


Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας με τις περιοχές που παραδίδει η συνεργαζόμενη με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ εταιρεία logistics εντός Νομού Αττικής:
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΓΕΡΑΚΑΣ

ΚΟΡΩΠΙ

ΠΑΠΑΓΟΣ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΑΦΝΗ

ΜΑΝΔΡΑ

ΠΕΡΑΜΑ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΝ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΔΡΟΣΙΑ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΠΕΥΚΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΚΑΛΗ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΛΙΜΟΣ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΜΟΣΧΑΤΟ

ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΝΘΟΥΣΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΣΠΑΤΑ

ΑΝΟΙΞΗ

ΖΕΦΥΡΙ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΑ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΧΑΡΝΑΙ

ΙΛΙΟΝ

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΦΙΛΟΘΕΗ

ΒΑΡΗ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ

ΒΟΥΛΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΝΕΟΝ ΨΥΧΙΚΟ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΜΑΤΕΡΟΝ

ΝΙΚΑΙΑ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΠΑΙΑΝΙΑ

ΨΥΧΙΚΟ

ΒΥΡΩΝΑΣ

ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΠΑΛΛΗΝΗ