ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι παρόντες οροι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των όρων ηλεκτρονικής αγοράς.

2. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής ζώνης. Οι τρόποι αποστολής και επιστροφής ποικίλουν ανά χώρα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται από την Εταιρεία  στις περιοχές που αναφέρεται στον κατωτέρω πίνακα

2.1 ΕΛΛΑΔΑ

Η Εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία «LOGIKA ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «LOGIKA LTD», που εδρεύει στη Μαγούλα Αττικής, θέση Πλακωτό, με Α.Φ.Μ. 997763665 / Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας (εφ’ εξής η Logika), για τις παραδόσεις των παραγγελιών.

Στις περιοχές που αναφέρονται στον κατωτέρω πίνακα εντός Αττικής παραδίδει απευθείας η Logika στον παραλήπτη. Για τις περιοχές αυτές, εάν η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μικρότερη των 100,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών η οποία ανέρχεται στα 8,00€ συν ΦΠΑ και επιβαρύνει τον ΠΕΛΑΤΗ, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει σχετική γνώση. Για τις περιοχές αυτές, εάν η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μεγαλύερη των 100,00€ δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, δηλαδή για παραδόσεις εκτός Αττικής ή εντός Αττικής για περιοχές που δεν φαίνονται στον κατωτέρω πίνακα, οι παραγγελίες παραδίδονται στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που υποδεικνύει ο ΠΕΛΑΤΗΣ από τη Logika. Για τις περιοχές αυτές, υπάρχει χρέωση 8,00€ πλέον ΦΠΑ για την παράδοση στη μεταφορική που θα υποδείξει ο πελάτης.

Πίνακας Περιοχών εντός Αττικής όπου παραδίδει απευθείας η Logika.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΒΥΡΩΝΑΣ

ΚΑΛΥΒΙΑ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΑΜΑΤΕΡΟΝ

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΠΕΥΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΡΑΚΑΣ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΡΑΦΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ

ΔΑΦΝΗ

ΚΟΡΩΠΙ

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ

ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΛΙΜΟΣ

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΠΑΤΑ

ΑΝΘΟΥΣΑ

ΔΡΟΣΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ

ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΣΤΑΜΑΤΑ

ΑΝΟΙΞΗ

ΕΚΑΛΗ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΜΑΝΔΡΑ

ΝΙΚΑΙΑ

ΣΧΟΙΝΙΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΠΑΙΑΝΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΖΕΦΥΡΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΦΙΛΟΘΕΗ

ΑΧΑΡΝΑΙ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΡΑ

ΠΑΠΑΓΟΣ

ΧΑΪΔΑΡΙ

ΒΑΡΗ

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΒΟΥΛΑ

ΙΛΙΟΝ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΕΝΤΕΛΗ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΜΟΣΧΑΤΟ

ΠΕΡΑΜΑ

ΨΥΧΙΚΟ

 

2.2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σε περίπτωση που ο τόπος προορισμού της παραγγελίας βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μικρότερη των 2000,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών η οποία ανέρχεται στα 75,00€ συν ΦΠΑ και επιβαρύνει τον ΠΕΛΑΤΗ, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει σχετική γνώση.

2.3 ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραδόσεις σε κάθε περίπτωση γίνονται σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση παράδοσης (εφ’ όσον βρίσκονται στις περιοχές του πίνακα που αναφέρεται στο σημείο 4.1) ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας του ΠΕΛΑΤΗ. Όπως αναφέρθηκε, οι παραγγελίες, αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση παράδοσης που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ από την Logika, ειδάλλως στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ, για τις παραγγελίες εκτός Αττικής και τις μη εξυπηρετούμενες από τη Logika περιοχές.

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε κιβώτια ή δέματα σύμφωνα με τη συσκευασία του κάθε είδους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελία σας σε παλέτα/ες, η χρέωση ανά παλέτα ανέρχεται στα 0,04€ συν ΦΠΑ.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ και η μεταφορική εταιρεία παραδίδει κατόπιν στη διεύθυνση παράδοσης που έχει υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Σε περίπτωση αποστολής των παραγγελιών μέσω μεταφορικής εταιρείας ο  εντολέας αυτών  είναι ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ο οποίος και επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με το κόστος των μεταφορικών απέναντι στη μεταφορική που θα υποδείξει. Το κόστος για την χρέωση παράδοσης από τη μεταφορική που θα υποδείξει προς αυτόν, τον βαραίνει εξ ολοκλήρου και θα πρέπει ο ίδιος να συνεννοηθεί για τον τρόπο πληρωμής με την μεταφορική που θα υποδέιξει.

Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας επιλογής του ΠΕΛΑΤΗ και εφόσον το προϊόν θα έχει παραδοθεί από τη Logika και «παραληφθεί καλώς» από την μεταφορική εταιρεία, η ipackaging δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν σε κάθε περίπτωση με ευθύνη του Πελάτη. Η ipackaging δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρεία οποία ανέλαβε τη μεταφορά.