ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://www.ipackaging.com/, στο εξής αναφερόμενο ως «Κατάστημα», ανήκει στην ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «IPACKAGING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», στο εξής αναφερόμενη ως «Εταιρεία» ή «εμείς», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, οδός Σπετσών αρ. 10, 15232, με ΑΦΜ EL800720748, Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου και αρ. ΓΕΜΗ 138318201000.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας είναι.

Τηλέφωνο: +30 215 215 1607 (Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα- Παρασκευή:
9:30 – 17:30 / Σάββατο: 09:00 - 16:00/ Κυριακή Κλειστά).

Email: info@ipackaging.gr

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους παρόντες όρων που αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο κάθε σύμβασης για την αγορά των προϊόντων μας που αγοράζετε από  το Κατάστημα (εφ’ εξής «Όροι Ηλεκτρονικής Αγοράς» ή «Όροι Συναλλαγής»), καθώς περιέχουν πολύ σημαντικές πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Mε την παραγγελία των προϊόντων αποδέχεστε ως “πελάτης” αυτούς τους Όρους Συναλλαγής.

Σημειώνουμε ότι το Κατάστημα απευθύνεται μόνο σε «επιτηδευματίες» ή «εμπόρους», οι οποίοι αγοράζουν τα πωλούμενα προϊόντα για τη χρήση στις επιχειρήσεις εστίασης ή/ και αναψυκτήριου/ καφέ κτλ που διατηρούν, και όχι σε «καταναλωτές» κατά την έννοια του Ν. 2251/1994 (ΦΕΚ Α΄191/16.11.1994) «Προστασία των καταναλωτών», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Πλην όμως, η παροχή των κατωτέρω πληροφοριών είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα για το «Ηλεκτρονικό Εμπόριο», υπ’ αριθ. 131/2003 (ΦΕΚ Α΄ 116/16.05.2003) - Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με ορισμένες νομικές πτυχές των υπηρεσιών της κοινωνίας της πληροφορίας, ιδίως του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην εσωτερική αγορά. (Οδηγία για το ηλεκτρονικό εμπόριο).

Τα περιλαμβανόμενα και εμφανιζόμενα στο Κατάστημα προσφερόμενα προϊόντα συνιστούν μία μη δεσμευτική πρόταση προκειμένου να κληθεί ο χρήστης να προβεί σε /παραγγελία αγοράς. Η σύμβαση αγοράς είναι δεσμευτική μόνον αφού το Κατάστημα σας ειδοποιήσει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δέχτηκε την παραγγελία. Η επιβεβαίωση καταχώρισης της παραγγελίας δεν συνεπάγεται αυτόματα και αποδοχή της από την Εταιρεία.

Μπορείτε επίσης να μάθετε πληροφορίες για τις παραγγελίες σας και τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος επικοινωνώντας μαζί μας ή να επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.ipackaging.com/faq.

 

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

2.1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα που προσφέρει η ipackaging μέσω του Καταστήματος. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών.

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής παραγγελίας των προϊόντων που έχουν επιλεγεί απαιτείται η συμπλήρωση και αποστολή της ειδικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει διαθέσιμη στο Κατάστημα. Για να οδηγηθείτε σε αυτήν, πρέπει να επιλέξετε το σχετικό εικονίδιο στο άνω δεξιά μέρος της Ιστοσελίδας. Μόλις επιλεγεί, πρέπει να επιλέξετε το «Προχωρήστε στην Αγορά», αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε «Προβολή και επεξεργασία καλαθιού», για να συνεχίσετε με τις αγορές σας ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας.

Ωστόσο, για να ολοκληρώσετε την αγορά, απαιτείται να εγγραφείτε στο Κατάστημα, δηλαδή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (account), συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας αν είστε φυσικό πρόσωπο, ή της Εταιρείας που εκπροσωπείτε. Με την υποβολή των στοιχείων δεσμεύεστε ότι αυτά είναι ακριβή και αληθή και αποδέχεστε σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν δηλωθεί τα αληθινά στοιχεία, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εγγραφή του χρήστη και να αρνηθεί την πώληση προϊόντων. Για την Πολιτική Απορρήτου, που αφορά στο πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επιλέξτε εδώ.

Πριν από την υποβολή της παραγγελίας, μέσω υπερσυνδέσμου, λαμβάνετε γνώση και αποδέχεστε τους όρους σχετικά με την πώληση των προϊόντων που επιθυμείτε να αποκτήσετε. Με την ένδειξη αυτή, δηλώνετε ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας λάβατε με ευκρινή και κατανοητό τρόπο γνώση των όρων και των πληροφοριών για τις συναλλαγές σας με το Κατάστημα.

2.2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ)

Η Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο Κατάστημα, σχετικά με τα προϊόντα, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών. Προσπαθούμε να παρέχουμε διαρκώς επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, ωστόσο, ο μεγάλος αριθμός προϊόντων και παραγγελιών μπορεί να οδηγεί σε μεταβολές.

Τυχόν προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο Κατάστημα ισχύουν πάντοτε με τους εκάστοτε όρους που διατίθενται ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με τη συνηθισμένη αξία του, παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του, να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία.

Οι αναγραφόμενες τιμές των εμπορευμάτων δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ανεξαρτήτως της διακύμανσης των τιμών, ο πελάτης καταβάλλει πάντα το τίμημα το οποίο είχε συμφωνηθεί κατά το χρόνο οριστικοποίησης της παραγγελίας.

Για τις παραγγελίες σας, ισχύει Πίνακας Εκπτώσεων που είναι διαθέσιμος εδώ.

 

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το Κατάστημα διαθέτει δύο (2) τρόπους πληρωμής:

  1. Πληρωμή με Eurobank Online Pay
  2. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Τραπεζική Κατάθεση: Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με κατάθεση σε Τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας.

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

6566 105882 888

GR1101715660006566105882888

EUROBANK

0026 0056 07 0200727194

GR5402600560000070200727194

ALPHA

277 002002 006426

GR0301402770277002002006426

ΕΘΝΙΚΗ

044 003997 72

GR0501100440000004400399772

VIVA WALLET

538406381600

GR2370100000000538406381600

 

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης και μέσα σε διάστημα 1 ημέρας θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@ipackaging.gr για να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία. Παρακαλούμε στην αιτιολογία συμπληρώστε τον Α.Φ.Μ. του πελάτη ή/ και την επωνυμία του πελάτη και για την επίσπευση της διαδικασίας και να αποσταλεί αντίγραφο της συναλλαγής με τον αριθμό της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ipackaging.com.

Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει εξοφληθεί σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία θεωρείται ότι ουδέποτε υποβλήθηκε και αποδεσμεύεται το απόθεμα.

 

4. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και σε όλους τους προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής ζώνης. Οι τρόποι αποστολής και επιστροφής ποικίλουν ανά χώρα.

Οι παραγγελίες παραδίδονται από την Εταιρεία  στις περιοχές που αναφέρεται στον κατωτέρω πίνακα

4.1 ΕΛΛΑΔΑ

Η Εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία «LOGIKA ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «LOGIKA LTD», που εδρεύει στη Μαγούλα Αττικής, θέση Πλακωτό, με Α.Φ.Μ. 997763665 / Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας (εφ’ εξής η Logika), για τις παραδόσεις των παραγγελιών.

Στις περιοχές που αναφέρονται στον κατωτέρω πίνακα εντός Αττικής παραδίδει απευθείας η Logika στον παραλήπτη. Για τις περιοχές αυτές, εάν η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μικρότερη των 100,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών η οποία ανέρχεται στα 8,00€ συν ΦΠΑ και επιβαρύνει τον ΠΕΛΑΤΗ, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει σχετική γνώση. Για τις περιοχές αυτές, εάν η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μεγαλύερη των 100,00€ δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, δηλαδή για παραδόσεις εκτός Αττικής ή εντός Αττικής για περιοχές που δεν φαίνονται στον κατωτέρω πίνακα, οι παραγγελίες παραδίδονται στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που υποδεικνύει ο ΠΕΛΑΤΗΣ από τη Logika. Για τις περιοχές αυτές, υπάρχει χρέωση 8,00€ πλέον ΦΠΑ για την παράδοση στη μεταφορική που θα υποδείξει ο πελάτης.

Πίνακας Περιοχών εντός Αττικής όπου παραδίδει απευθείας η Logika.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΒΥΡΩΝΑΣ

ΚΑΛΥΒΙΑ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΑΜΑΤΕΡΟΝ

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

ΠΕΥΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΡΑΚΑΣ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΡΑΦΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ

ΔΑΦΝΗ

ΚΟΡΩΠΙ

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ

ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΑΛΙΜΟΣ

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΠΑΤΑ

ΑΝΘΟΥΣΑ

ΔΡΟΣΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ

ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΣΤΑΜΑΤΑ

ΑΝΟΙΞΗ

ΕΚΑΛΗ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΜΑΝΔΡΑ

ΝΙΚΑΙΑ

ΣΧΟΙΝΙΑΣ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΠΑΙΑΝΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΖΕΦΥΡΙ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΑΛΛΗΝΗ

ΦΙΛΟΘΕΗ

ΑΧΑΡΝΑΙ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΡΑ

ΠΑΠΑΓΟΣ

ΧΑΪΔΑΡΙ

ΒΑΡΗ

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΒΟΥΛΑ

ΙΛΙΟΝ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΕΝΤΕΛΗ

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΜΟΣΧΑΤΟ

ΠΕΡΑΜΑ

ΨΥΧΙΚΟ

4.2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σε περίπτωση που ο τόπος προορισμού της παραγγελίας βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και η καθαρή αξία της παραγγελία είναι μικρότερη των 2000,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών η οποία ανέρχεται στα 75,00€ συν ΦΠΑ και επιβαρύνει τον ΠΕΛΑΤΗ, ο οποίος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει σχετική γνώση.

4.3 ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι παραδόσεις σε κάθε περίπτωση γίνονται σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση εξόφλησης της παραγγελίας, στη διεύθυνση παράδοσης (εφ’ όσον βρίσκονται στις περιοχές του πίνακα που αναφέρεται στο σημείο 4.1) ή στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας του ΠΕΛΑΤΗ. Όπως αναφέρθηκε, οι παραγγελίες, αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση παράδοσης που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ από την Logika, ειδάλλως στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ, για τις παραγγελίες εκτός Αττικής και τις μη εξυπηρετούμενες από τη Logika περιοχές.

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε κιβώτια ή δέματα σύμφωνα με τη συσκευασία του κάθε είδους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελία σας σε παλέτα/ες, η χρέωση ανά παλέτα ανέρχεται στα 0,04€ συν ΦΠΑ.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση της μεταφορικής εταιρείας που θα υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ και η μεταφορική εταιρεία παραδίδει κατόπιν στη διεύθυνση παράδοσης που έχει υποδείξει ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Σε περίπτωση αποστολής των παραγγελιών μέσω μεταφορικής εταιρείας ο  εντολέας αυτών  είναι ο ΠΕΛΑΤΗΣ, ο οποίος και επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με το κόστος των μεταφορικών απέναντι στη μεταφορική που θα υποδείξει. Το κόστος για την χρέωση παράδοσης από τη μεταφορική που θα υποδείξει προς αυτόν, τον βαραίνει εξ ολοκλήρου και θα πρέπει ο ίδιος να συνεννοηθεί για τον τρόπο πληρωμής με την μεταφορική που θα υποδέιξει.

Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας επιλογής του ΠΕΛΑΤΗ και εφόσον το προϊόν θα έχει παραδοθεί από τη Logika και «παραληφθεί καλώς» από την μεταφορική εταιρεία, η ipackaging δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν σε κάθε περίπτωση με ευθύνη του Πελάτη. Η ipackaging δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά. Σε περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρεία οποία ανέλαβε τη μεταφορά.

 

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ) Η’ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας ή επιστροφής ή αντικατάστασης, υπό τις προϋποθέσεις της ενότητας,

5.1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία σας και ο πελάτης μεταμελήσει μετά την πληρωμή αλλά πριν την αποστολή της, μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία, υποβάλλοντας το σχετικό αίτημα του, αναφέροντας τους λόγους που επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία. Η Εταιρεία μπορεί να δεχθεί το αίτημα και να ακυρώσει την παραγγελία, επιστρέφοντας τα χρήματα στον πελάτη.

5.2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή της παραγγελίας (υπαναχώρηση) ή αντικατάσταση όλων ή μέρους των προϊόντων. Τέτοιο αίτημα του πελάτη βρίσεκται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας να το αποδεχθεί.

Προθεσμία για τη σχετική δήλωση εκ μέρους του πελάτη για το αίτημα επιστροφής ή αντικατάστασης είναι το διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής. Οι ενέργειες θα εφαρμόζονται εφόσον τηρούνται οι κάτωθι συνθήκες που αναφέρονται στους Όρους:

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους παρόντες και, ακόμη και αν το δεχθεί, η Εταιρεία μπορεί να ζητήσει από τον πελάτη να καταβάλει το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων που θα της επιστραφούν.

Τα εμπορεύματα που επιστρέφονται θα πρέπει να παραδίδονται σε άριστη κατάσταση & για υγειονομικούς λόγους δεν θα πρέπει να έχει ανοιχτεί η αρχική συσκευασία του προϊόντος.

Καμία επιστροφή προϊόντος δε γίνεται δεκτή εάν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία του πελάτη με την Εταιρεία, μέσω email ή τηλεφωνικά, όπου θα αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή του/ των προϊόντων.

Σε περίπτωση αιτήματος αντικατάστασης με άλλο προϊόν απαιτείται να προηγηθεί νέα παραγγελία από τον πελάτη, η πλήρης εξόφληση αυτής και η αποστολή των εμπορευμάτων που επιστρέφονται στην Εταιρεία. Με την παραλαβή των εμπορευμάτων που επιστρέφονται στην Εταιρεία, και τη διαπίστωση της άριστης κατάστασης αυτών και της τήρησης των Όρων, πιστώνεται στο λογαριασμό του πελάτη η αξία της προϊόντων που επεστράφησαν, σύμφωνα με τους Όρους. Αν η αρχική αποστολή οφείλεται σε τυχόν λάθος της Εταιρεία τότε μόνο πιστώνονται και τα έξοδα αποστολής (εάν υπάρχουν.

Δηλαδή, αν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της Εταιρείας (μη λανθασμένο, μη κατεστραμμένο ή γενικότερα μη ελαττωματικό προϊόν), επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής & επιστροφής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης εάν η επιστροφή τηρεί τους όρους επιστροφής.

Όλες οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο μαζί με το δελτίο αποστολής.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής της επιστροφής, καθώς δεν είναι δυνατό να κάνουμε αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Η Εταιρεία προχωρά στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους όρους και είναι κατάλληλα προς επιστροφή στη αποθήκη. Σε αντίθετη περίπτωση τα προϊόντα θα επιστραφούν εκ νέου στον πελάτη ο οποίος θα επιβαρυνθεί και με τα έξοδα αποστολής.

5.3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Εταιρεία δεσμεύεται για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών της. Κανένα προϊόν της δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας. Η Εταιρεία φροντίζει για τον ποιοτικό έλεγχο και τη σωστή αποστολή των προϊόντων. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να εγγυηθεί απόλυτα για τη μη ύπαρξη οποιουδήποτε ελαττώματος ή τη μη ύπαρξη κάποιου ανθρώπινου λάθους.

 Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει, κατά την παράδοση της παραγγελίας, την κατάσταση, την ορθότητα και την ποσότητα των πωλούμενων προϊόντων, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή παραλείψεις (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, τυχόν ποσοτικό έλλειμμα ή πλεόνασμα ή διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχει παραγγελθεί κ.λπ.).

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ή σφάλμα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σε χρονικό διάστημα έως και 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής, στο +30 215 215 1607 ή στο email info@ipackaging.gr. Σε αυτή την περίπτωση, μας επιστρέφεται το ελαττωματικό προϊόν και αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και πιστοποιηθεί ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής εάν αυτά υπάρχουν ή κατόπιν συνεννόησης τα πιστώνουμε στο λογαριασμό σας για μελλοντική αγορά σας.

Θα σας ζητήσουμε να μας επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση κι εμείς θα φροντίσουμε να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία παραλαβής του και εφόσον ελεγχθεί και έχει πιστοποιηθεί ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί.

Σε περίπτωση μη πιστοποιημένου σφάλματος σε σχέση με το αναφερόμενο τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ΠΕΛΑΤΗ.

Σε περίπτωση αντικατάστασης με άλλο προϊόν γίνεται κανονικά η πληρωμή της νέας παραγγελίας και με την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος στην αποθήκη μας, πιστώνεται στο λογαριασμό σας η αξία της επιστροφής και τα έξοδα αποστολής εάν αυτά υπάρχουν, εφόσον πιστοποιηθεί το προϊόν ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί.

Αν δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος για λόγους διαθεσιμότητας, τότε θα σας επιστρέψουμε τη χρηματική αξία του και τα έξοδα αποστολής εάν αυτά υπάρχουν.

Καμιά επιστροφή προϊόντος δε γίνεται δεκτή εάν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με την Εταιρεία, όπου θα αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν.

 

6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

H Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο Κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της Εταιρεία και τις παρεχόμενες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγές, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Η Εταιρεία, στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά και φωτογραφίες προϊόντων που αναγράφονται στο Κατάστημα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και των φωτογραφιών ενός προϊόντος (λόγω ανθρώπινου λάθους ή λανθασμένων στοιχείων που έχουν δοθεί από τους συνεργάτες της). Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η Εταιρεία αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή νοούμενη, για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται οπουδήποτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή λόγω της ανάλυσης της κάθε οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στο Κατάστημα, ίσως να παρουσιάζουν αποκλίσεις σε σχέση με τα πραγματικά, όσον αφορά τις αποχρώσεις των χρωμάτων και των απεικονίσεων των ειδών. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.

Τα προϊόντα ενδέχεται να διαφέρουν από αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες. Τα βάρη, οι κιβωτιοποιήσεις, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, όπου δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με την εξυπηρέτηση πελατών.

Η Εταιρεία δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση – αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Όλες οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται ανά πάσα στιγμή σε αλλαγή και για τον λόγο αυτό ο χρήστης υποχρεούται να ελέγχει την τελική τιμή πώλησης πριν αποστείλει την παραγγελία του.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία η Εταιρεία σας παρακαλεί, εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του ή διαπιστώσετε οποιαδήποτε άλλη ανακρίβεια ή σφάλμα ή έλλειψη αναφοράς διαστάσεων, χρωμάτων ή άλλων απαραίτητων προδιαγραφών, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30 215 215 1607ή με αποστολή e-mail στο info@ipackaging.gr.

Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

7. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Προσπαθούμε οι παραγγελίες να εκτελούνται πάντα εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας, οι οποίες οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα διάθεσης ή ασυνέπειας από την πλευρά των συνεργατών της, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα τεχνικά κατά την παραγωγική διαδικασία, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές. Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κοκ) υπάρχει αδυναμία παράδοσης των εμπορευμάτων εντός του προκαθορισμένου χρόνου, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση.

 

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Κάθε διαφορά μεταξύ χρηστών και της Εταιρείας ρητά συμφωνείται ότι ρυθμίζεται από το Ελληνικό Δίκαιο και υπόκειται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Πειραιώς.