Ποιοι Ειμαστε

innovating packaging, καινοτόμα συσκευασία. Με γνώμονα μας την πρωτοπορία, ερευνούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, όλες τις σύγχρονες τάσεις στην συσκευασία, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια εντός και εκτός Ελλάδος και σχεδιάζουμε πρωτοπόρες συσκευασίες που καλύπτουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σας

ideal packaging, ιδανική συσκευασία. Η εξειδίκευση μας στον τομέα συσκευασίας τροφίμων σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζει πως θα σας παρέχουμε την ιδανική συσκευασία για τα προϊόντα σας.

intelligent packaging, ευφυής συσκευασία. Προσεγγίζουμε πάντα τις σύγχρονες ανάγκες συσκευασίας του επαγγελματία, προσφέροντας έξυπνες, πρωτότυπες και μοναδικές λύσεις για την συσκευασία των προϊόντων του.

international packaging,διεθνής συσκευασία. Στην αναζήτησή μας για την καλύτερη συσκευασία, συνεργαζόμαστε με 100 εργοστάσια σε 15 χώρες, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Απευθυνόμαστε σε διεθνές επίπεδο, στους επαγγελματίες του χώρου μαζικής εστίασης, που αναζητούν πλήρεις λύσεις για την συσκευασία των προϊόντων τους.

Όλες οι παραπάνω αρχές αποτελούν τις βάσεις της φιλοσοφίας του ipackaging πάνω στις οποίες έχουμε επενδύσει ώστε να σας παρέχουμε πραγματικά αξιόπιστες, ιδιαίτερες αλλά και προσιτές λύσεις συσκευασίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας, αποτελούμενο από πολυμελές Τμήμα Customer Care το οποίο φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση σας, εξειδικευμένο Τμήμα πωλήσεων που θα σας προτείνει πάντα τα καταλληλότερα προϊόντα, έμπειρο Τμήμα Research & Development που φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, καθώς και οι συνεργάτες μας στο Τμήμα logistics, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας, εξασφαλίζουν την καλύτερη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης σας.

Στρατηγικες Συνεργασιες

Logika Logistics

 

Η Logika έχει αναλάβει  τη μεταφορά και τη διαχείριση των παραγγελιών καθώς διαθέτει στόλο οχημάτων μεταφορών για τη διακίνηση των εμπορευμάτων μας. Οι εγκαταστάσεις της Logika διαθέτουν πιστοποιήσεις ISO 9001:2008 εφαρμόζοντας ένα αποτελεσματικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας καθώς επίσης και ISO 22000:2005 με την ενσωμάτωση των αρχών HACCP πληρώντας όλες τις προδιαγραφές διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων για τους πελάτες της.